Учасники дебатів готують свої аргументи

Прийшов час оголосити наших головних учасників - основних героїв всього дійства. Як зазначалося раніше - дебатувати будуть дві команди - представники роботодавців та представники студентів.


Зі сторони роботодавців участь братимуть HR-директори таких компаній: САН ІнБев Україна  - Ярослава Смірна, Джей Ті Інтернешнл (JTI)  - Філіп Рибаков та Волошина Оксана, представник  OTP Bank.

Зі сторони студентів учасниками стануть Слава Лисак та Слава Півоварник з
AIESEC  та Настя Яновицька з Європейського молодіжного парламенту - Україна.

Наскільки мьні відомо, учасники вже почали активно подготовку, скоріше за все, підбирають "убивчі" агрументи :).  Жарти жартами, а ми бажаємо їм удачі, а нашим незалежним експертам мудрості у визначенні  найбільш переконливих думок.

Місце та час проведення дебатів (Оновлено!)

До недавнього часу місцем проведення дебатів було обрано студію "Свобода Слова" телеканалу ICTV, але зважаючи на теперішню політичну ситуацію та насичений телевізіний сезон подія відбуватиметься у приміщенні Культурно-мистецького центру НаУКМА.

У просторому фойє КМЦ буде зручно розміститися усім учасникам, незалежним експертам та гостям. 

Що ж, вважаю це досить достойною заміною, середовище Могилянки дуже підходить для проведення, адже це місце, де сторіччями плекалися високі демократичні традиції, а її студенти – чи не наамбіційніші претенденти на роботу у престижних компаніях.

 

Отже, ще раз місце та час Дебатів між студентами тароботодавцями:


Національний університет “Києво-Могилянська академія"

Культурно-мистецький центр

16 вересня

вул. Іллінська 9,  поверх 3

11:00 – 14:00

Подивитися місце проведення на Яндекс.Карті